Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Madordning

Kostpolitik.

Vi bestræber os på at være så økologiske som muligt indenfor de økonomiske rammer der er sat for institutionen. Dette betyder at vi i øjeblikket har sølvmærke i økologi og ligger på 60-90 % økologiske råvare.

I tidsrummet fra kl. 6.30 til 7.30 er der tilbud af morgenmad-der består af:

Hjemmebagte boller med smør, marmelade eller ost. Havrefras eller havregryn. Havregrød eller øllebrød med mos.

Hertil drikkes mælk eller vand.

Til formiddagsmad kl.9.00 får alle børnene  i institutionen tilbudt et stk. brød og frugt/grøntsager. 

Frokosten starter i familiegrupperne kl.10.45. Der serveres en varieret kost. Frokosten består skiftevis af varme retter og rugbrød. Der er et glas mælk eller vand til maden.

Frugt kl. 14.00 får alle tilbudt brød og frugt/grøntsager varieret med andre spændende retter fra Gittes køkken. 

Generel kostplan over ugen.

  • 1 dag med suppe/grød
  • 1 dag med kød eller fisk
  • 1 dag med rugbrød/smøre-selv mad
  • 2 dag med vegetarkost